UVCulturaUV Logo del portal

Cartell de l'activitat. Vinyetes de còmics
XII Jornades de Còmic de València

Presentacions, tallers i trobades amb autors i autores

XII Jornades de Còmic de València

Les Jornades del Còmic de València és un dels esdeveniments més importants i veterans dedicats al còmic, cita obligada per a aficionats i aficionades a la historieta, es disposarà d'un atapeït programa d'activitats amb presentacions, tallers i trobades amb autors i autores, a les quals se sumarà una tradicional zona comercial amb quasi 100 estands de creadors, editorials i llibreries que ompliran el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Totes les activitats que ofereixen les Jornades són per a tots els públics i completament gratuïtes, amb especial atenció als tallers infantils.

Las jornadas contarán con la exposición El Víbora. Contracultura en vena, con una amplia selección de obra original de los autores y autoras que han colaborado en esta revista, fundamental para la historia del cómic en nuestro país. 


Programa d'activitats [+]

 
Període de l'esdeveniment:
  • 22 de setembre de 2023 de 17:30 a 20:30. Divendres.
  • De 23 de setembre de 2023 a 30 de setembre de 2023. Tots els dies d' 11:30 a 20:30.
  • 24 de setembre de 2023 d' 11:30 a 14:00. Tots els dies.
 
 
Lloc de realització

Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Org: Asociación Valenciana del Cómic. Aula de Còmic del Vicerectorat de Cultura i Societat, UV

Col: Concejalía de Acció Cultural del Ayuntament de València. Cátedra de Estudios del Cómic Fundación SM-UV. Editorial La Cúpula. Cómics de Colecciñon. Artifex. Rey Mono Camisetas. Huion España. Gioto. CANSON. Hotel Meliá Plaza.

 

Contacta auladecomic@uv.es