UVCulturaUV Logo del portal

  • Universitat de València

Llista de Vídeos

La directora del diari Levante-EMV, Lydia del Cant, inaugurà la programació de Claustre Obert d’enguany amb la conferència ‘Transformar la societat. El paper dels mitjans de comunicació’ a l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau. 

La Nau de la Universitat de València va acollir la conferència ‘Cos d’embarassada sense embrió. Literatura i maternitats’, de la pintora, escriptora i il·lustradora Paula Bonet dins del cicle Dones creadores, organitzat per l’Escola Europea de Pensament Lluís Vives del Vicerectorat de Cultura.

En els darrers anys, la il·lustració ha adquirit un gran protagonisme i es mostra present en tots els canals de comunicació i també en l'escena social, i València és un exemple, juntament amb altres capitals d'Espanya, de ciutats que nodreixen la seua oferta cultural amb tot tipus d'esdeveniments vinculats a la il·lustració i el còmic. Davant un tal escenari d'apogeu, esta exposició vol visibilitzar el paper de la dona en la professió, ajustada a l'àmbit de la Comunitat Valenciana. Per què una altra mostra sobre il·lustració? És necessària una divisió per gèneres per a visibilitzar el treball de les dones il·lustradores? Rotundament, sí.

Els panorames van ser un espectacle i una diversió compartida en el segle XIX que, a cavall de la pintura de paisatge, el decorat teatral o la maqueta mecanitzada amb efectes d'il·luminació i so, van atraure l'atenció del públic perquè permetien guaitar (des de les ciutats modernes) la grandesa del paisatge, la comprensió dels fenòmens naturals, l'escenificació de fets mítics en la història o llocs exòtics i recòndits de qualsevol part del mapa.

Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució i l'oferta d'estudis i serveis amb què compta.
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució, els seus serveis, les instal·lacions docents i d'investigació i activitats i espais oberts a la societat.
Vídeo institucional de la Universitat de València
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies