UVCulturaUV Logo del portal

L’Observatori Cultural és un programa d’anàlisi de l’activitat cultural i de foment de la participació en la Universitat de València. Amb aquesta iniciativa es pretén, d’una banda, analitzar i conéixer les opinions i les tendències dels usuaris dels serveis culturals de la Universitat de València mitjançant enquestes de satisfacció i d’usos, hàbits i demandes culturals; i, d’una altra, establir un canal de participació i aportació d’idees. Tot amb l’objectiu d’avaluar els resultats de l’activitat del Vicerectorat de Cultura i de la Unitat de Suport a la Cultura de la Universitat de València, fer més transparents els resultats dels seus programes de difusió i promoció de la cultura i el patrimoni, i comptar amb la participació de la comunitat universitària en el desenvolupament de la seua activitat.

Es tracta, per tant, d’una iniciativa per a donar a conéixer els estudis, les enquestes i les fonts documentals sobre les pràctiques culturals de la comunitat universitària i per a fer més transparent i participativa l’avaluació dels nostres serveis i programes.

Amb aquest programa es difondran els recursos i els serveis relacionats amb l’impuls de la cultura en la vida universitària i es posaran al servei de la comunitat universitària experiències i programes similars.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies