Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Claustre

Centre Cultural La Nau, Sala Oberta

Data: De 15 de gener de 2018 a 28 de gener de 2018.

Horari:
De dimarts a dissabte, de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores. Diumenge i festius, de 10:00 a 14:00 hores
  Dilluns tancat
 
Entrada lliure
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Organitza:
 
 
 
Vicerectorat de Cultura i Igualtat, Universitat de València
Centre Cultural La Nau, Universitat de València
Fundació General Universitat de València
 
Col·labora:
Caixa Popular
 
 
 
 
 

El projecte Experiència estètica. Art i ment es va iniciar al gener de 2017 dins de la programació NAU SOCIAL del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València. Es tracta d'un programa destinat en el seu pla de formació a famílies i a xiquets de deu a dotze anys i que, en la divulgació dels coneixements relacionats, tracta d'arribar a la comunitat universitària i a la ciutadania en general.

Té com a missió fomentar la creativitat i l'expressió emocional per mitjà de l'art i la pràctica d'activitats artístiques i desenvolupar facultats com l'assertivitat i l'autoestima. Els onze i dotze anys són edats crítiques, en què la presa de decisions i altres facultats cognitives es veuen alterades i per això els considerem un moment idoni per a la intervenció.

En el programa ha col·laborat diferents entitats, els CEIP de València: Cervantes, Dr. Olóriz, Marquès del Túria, Mestalla i Nostra Senyora dels Desemparats. Les entrevistes amb les direccions dels centres i els responsables del Gabinet Psicològic van afavorir que la informació arribara a aquelles famílies amb més necessitat d'intervenció.

Ha sigut possible gràcies al finançament de Caixa Popular i les aportacions IVAJ-Generació Jove i de les Fundacions Per Amor a l’Art i Antonia Mir. A més, s'ha tingut la col·laboració del màster oficial en Recerca i Tractament de Patologies Associades en Drogodependències de la Universitat de València.
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies