UVCulturaUV Logo del portal

Club de lectura I

I Clubs de Lectura organitzats per l’Aula de Lectura i Escriptura

El proper dimarts dia 16 d’abril a les 18.15 hores s’inauguren els I Clubs de Lectura organitzats per l’Aula de Lectura i Escriptura, tot depenent del Vicerectorat de Cultura i Igualtat, a la Biblioteca d’Educació Maria Moliner del Campus de Tarongers.

En aquesta primera edició, com experiència pilot, la matrícula ha estat adreçada a l’alumnat de la Facultat de Magisteri i al seu tancament havia estat tot un èxit amb més de 150 inscrits. En properes edicions està previst obrir les possibilitats de matrícula a tota la comunitat universitària.

Enguany, els participants han pogut triar entre tres alternatives ben diferenciades, tant pels seus eixos temàtics i genèrics, com per les llengües de lectura i diàleg al si del club: narrativa anglesa contemporània, clàssics i teatre en català i poesia catalana, entorn a la celebració de l’any Estellés i l’any Espriu.

Els Clubs, dirigits per Josep Ballester, catedràtic del departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura i Noelia Ibarra, professora del departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, ofereixen a més, la participació de professors i convidats de reconegut prestigi. Així, cadascú dels Clubs compta amb almenys, dos ponents per la seua realització, com per exemple, al club de narrativa en anglès contemporània intervenen els professors de la UV Agustín Reyes i Luis Villacañas; els experts Anna Devís (UV), Miquel Oltra (UV) i Rosa Pardo (UV) al de clàssics i teatre en català i Alexandre Bataller (UV) i Josep Vicent Garcia-Raffi (UV) per la poesia catalana, a més de Agustí Espriu Matagelada del Centre Espriu Arenys-Any Espriu.

L’acte d’inauguració comptarà amb la presència del degà de la Facultat de Magisteri, Manuel Monfort, la coordinadora de la Biblioteca d’Educació, Silvia Giner, a més dels directors dels Clubs, Josep Ballester i Noelia Ibarra. Tot seguit començarà la primera sessió del I Club de narrativa en anglès, el dimecres a les 17.00 hores iniciarà el seu trajecte el Club de poesia i finalitzarà la setmana el dijous 18 d’abril el Club de teatre i clàssics a les 18.00 hores.

Període de l'esdeveniment:

  • De 16 d'abril de 2013 a 18 d'abril de 2013. Dimarts i dijous de 18:00 a 20:32.
  • 17 d'abril de 2013 de 17:00 a 19:30. Dimecres.