UVCulturaUV Logo del portal

FESTIVAL 10 SENTIDOS
PorMenores

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PorMenores és el títol de l’exposició que reuneix els dibuixos de tots els xiquets i xiquetes que han participat en el II Concurs de Dibuix del Festival 10 Sentidos.
 
A través del lema  de la VI edició del Festival 10 Sentidos; PorMayores, es pretenen desterrar connotacions negatives associades al fet d’envellir i fixar una nova mirada entorn el pas del temps i com ens enfrontem a aquest, assumint nous rols i nous escenaris, que no sempre són fàcils d’encaixar. D’aquesta forma, es vol rendir un homenatge als nostres majors, convertir-los en protagonistes i mostrar la importància que continuen tenint en qualsevol comunitat. En aquest sentit, el II Concurs de Dibuix Festival 10 Sentidos convida a tots els xiquets i xiquetes a reflexionar i dibuixar de forma imaginativa les seues idees i derives entorn a aquesta temàtica.
 
Del 12 al 21 de maig es podrà gaudir d’aquesta mostra a La Nau i conèixer el treball guanyador, que es convertirà en la imatge de la programació infantil del Festival 10 Sentidos.