UVCulturaUV Logo del portal

Veus literàries

Conferència de Joaquín González-Caturla. Facultat de Magisteri

Veus literàries
 
L’Aula de Lectura i Escriptura de la Universitat de València, dirigida pel catedràtic i escriptor Josep Ballester (UV) i la professora Noelia Ibarra (UV), juntament amb l’Aula Literària de la Universitat d’Alacant, i amb la col·laboració de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) han programat l’activitat “Veus literàries”.
Mitjançant les “Veus literàries” es pretén promoure els nostres escriptors arreu del País Valencià, més enllà de la seua pròpia demarcació territorial. Amb aquest objectiu s’ha dissenyat un cicle de conferències en les dues universitats en les quals es promou l’acostament a l’obra i trajectòria de reconegudes veus del país al públic universitari i obertes a tothom.
 
Amb motiu del Dia Internacional del Llibre i dels Drets d'Autor, el dia 23 d'abril tindrà lloc en la Facultat de Magisteri de la Universitat de València la conferència de Joaquín González-Caturla a les 11.00 hores en l'aula PB-04 en el marc de les IV Setmanes d'Activitats Complementàries de la Facultat.
 
Entrada gratuïta, aforament limitat
 
Veus literàries