UVCulturaUV Logo del portal

"Emergents" anuncia la convocatòria corresponent a 2017

  • 15 de gener de 2018
Image de la noticia

Les Ajudes Emergents, organitzade pel Vicerectorat de Cultura de Cultura i Igualtat de la UV amb col·laboració de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de València, anuncia la publicació els pròxims dies de la convocatòria corresponent a 2017 per a la selecció dels projectes a impulsar en el marc d'este programa.

Esta convocatòria, que arriba amb uns mesos de retard, va dirigida a seleccionar tots aquells projectes susceptibles de contribuir a teixir una xarxa d'accions innovadores per a millorar la ciutat des de diversos camps: arts plàstiques, escèniques i visuals, fotografia, disseny, literatura i edició, audiovisuals (cinema i documental), urbanisme, ciències socials, pedagogia, tecnologies, ciència, esports, salut i gastronomia.

Qualsevol iniciativa que estimule activitats entre associacions, col·lectius, veïns i veïnes per tal de millorar la vida dels barris i enriquir les relacions entre els seus habitants i els 'cossos' creatius de la ciutat, pot ser objecte de les ajudes contemplades en esta convocatòria.

Els detalls sobre els terminis, característiques dels projectes i els requisits dels aspirants apareixeran detallats en la nova convocatòria, oberta a qualsevol persona, col·lectiu, associació o entitat.

La convocatòria especificarà la dotació econòmica per projecte, uns recursos que han d'anar destinats a impulsar les iniciatives seleccionades, sense perjudici d'altres mesures de finançament. Per a optar només cal preparar un projecte que s'ajuste a les bases, seguir les recomanacions de contingut i extensió. Un grup d'experts i expertes que s'anunciarà serà l'encarregat de valorar de manera independentcada projecte rebut assignant-li una puntuació segons els criteris d'avaluació establerts.