UVCulturaUV Logo del portal

null
null
null
null
null

La comunitat universitària valora per damunt del 4 sobre 5 el Servei de Biblioteques de la Universitat de València

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 11 de juny de 2019
 

Aquest dimarts, la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre ha lliurat un iPad 9 a Cristina Elena Sierra, estudiant de doble grau de Dret i Ciències Polítiques i de l’Administració, que ha completat l’enquesta de satisfacció amb el Servei de Biblioteques i Documentació (SBD) de la Universitat de València i ha sigut la guanyadora del sorteig realitzat el passat 21 de maig.

Des del curs 2012/2013, el Servei de Biblioteques i Documentació recull l’opinió de la comunitat universitària sobre la gestió d’aquest mitjançant enquestes de satisfacció.

Enguany la participació ha sigut de 4.797 estudiants, 873 membres del PDI (Personal Docent i Investigador) i 127 treballadors i treballadores del PAS (Personal d’Administració i Serveis) de l’SBD.

En una escala de l’1 al 5, l’alumnat ha valorat amb un 4.11 a les biblioteques de la Universitat de València, el PDI en un 4.29 i el personal del Servei en un 4.02.

En conéixer els resultats, la rectora ha manifestat la seua satisfacció per la resposta de la comunitat universitària: “El més important per a nosaltres és que totes les persones usuàries del servei estiguen contentes. És fonamental que la comunitat universitària participe mitjançant aquestes eines de millora dels serveis universitaris i estiga, per tant, ben atesa”. Durant l’acte, la rectora ha estat acompanyada del vicerector de Cultura i Esport, Antonio Ariño i de la directora del SBD, Victoria García Esteve, qui ha subratllat que “és l’enquesta de major participació i millor avaluació realitzada fins al moment”. Tant la rectora com el vicerector han agraït “l’extraordinari treball” desenvolupat per aquest servei universitari.

Tots els anys el Comité d’Autoavaluació del Servei de Biblioteques i Documentació analitza i estudia els resultats de les enquestes i proposa millores específiques per a cada biblioteca i generals de tot el Servei.