UVCulturaUV Logo del portal

12ª Biennal Martínez Guerricabeitia. Avaritia omnium malorum radix.

Centre Cultural La Nau, Sala Acadèmia.

 Horari: De dimarts a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. Diumenge i festius, de 10 a 14 hores.
 
 
 
 
 
 
Organitza
 
Patronat Martínez Guerricabeitia. Fundació General de la Universitat de València
 
Col·labora
 
 
Vicerectorat de Cultura i Igualtat. Universitat de València
IVAC - La Filmoteca
 
Patrocina
 
 
 
Ajuntament de València
Banc Santander
Heineken
 
Comissari
José Pedro Martínez
 

 

Sota el lema ‘AVARITIA omnium malorum radix’ (‘L’origen de tot el dolent és l’avarícia’), el Patronat Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València celebra en 2014 la dotzena edició de la seua Biennal, concebuda com un caleidoscopi per a veure les últimes tendències de la creació, sondejar l’estat de l’art actual i convidar al públic a la reflexió.
 
La Biennal Martínez Guerricabeitia, que enguany coincideix amb la commemoració del 25é aniversari de la fundació del Patronat (1989-2014), pretén incentivar la creativitat de joves artistes espanyols i augmentar alhora el patrimoni artístic de la Universitat de València mitjançant la selecció d’una vintena d’obres d’art contemporani avalades per un comité de selecció que formen experts en aquest àmbit.
 
Integren el comité de selecció els crítics Sema D’Acosta, Johanna Caplliure, Oriol Fontdevila, Alfonso de la Torre i Lorena Martínez de Corral; i les galeries d’art ADN (Barcelona), Paula Alonso (Madrid), Nuble (Santander), La Real (Palma de Mallorca) i Aural (Alacant).
 
Aquesta biennal d’art contemporani, organitzada per la Universitat de València, és ja un clàssic de l’art contemporani a la ciutat, ja que compta amb vint-i-quatre anys d’història.
 
Artistes participants:
 
Fran Mohíno
Ruth Gómez
Daniela Ortiz
Efrén Álvarez
Mavi Escamilla
Abigail Lazkoz
Miki Leal
Rubén Guerrero
Carlos Aires
Cristina Lama
Susa Basterrechea
Haritz Guisasola
Adrian Melis
Núria Güell
Isaac Montoya
Juan José Martín Andrés
Nacho Martín Silva
Miguel Ángel García
Chubasco
Manuel Ros
 
 
 
 
Més informació sobre la Biennal i el Patronat Martínez Guerricabeitia
 
 
 
 
 
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies