Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

INSTRUCCIONS PER A LES OLIMPÍADES DE VALENCIÀ 2020-2021

  • 20 d’abril de 2021
Image de la noticia

DISSABTE 24 D’ABRIL DE 2021, DE 9’30 A 13’30: 2ª planta, aules 202, 203 i 204 de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.

PER A UNES OLIMPÍADES PRESENCIALS SEGURES, HEM DE SEGUIR ESTES INDICACIONS A FI DE CREAR ENTORNS SALUDABLES I SEGURS.

1.- ENTRADA EN L’EDIFICI DE LA FACULTAT: es farà entre les 9’30 i les 9’50 seguint les indicacions marcades en terra. ENTRARAN AMB MASCARETES i guardant una distància de 2 metres dels altres estudiants en tot moment. I pujaran per l’escala per la part marcada deixant 4 escalons entre cadascun dels usuaris, excepte causa major. En este cas podran usar els ascensors, però pujant d’un en un.

2.- L’entrada en l’aula serà escalonada i mantenint sempre la distància de seguretat. Ha de portar cadascú el seu bolígraf i no es deixaran entrar papers ni mòbils.

3.- Quan s’acabe la primera prova, a les 11, els estudiants eixiran a la terrassa de la facultat, al costat del bar, on estaran preparades taules i cadires a la distància adequada per a poder esmorzar o descansar.

4.- A les 11’45 tornaran a pujar a la segona planta per a començar a les 12 la segona prova.

5.- Tant en l’entrada de la facultat com en les aules i passadissos hi hauran dispensadors de sabó i neteja.

6.- Els professors i familiars acompanyants dels estudiants esperaran durant les proves en la terrassa de la facultat.

7.- Les aules estaran ben ventilades i amb les finestres ben obertes.

8.- Els professors examinadors compliran les mateixes instruccions. A l’hora d’esmorzar o prendre un cafè pujaran de dos en dos a l’aula 701 on tindran habilitada una zona de descans.

9.- ES DEMANA ALS PARTICIPANTS PROFESSORS I ESTUDIANTS QUE SI NOTEN ALGUN SÍMPTOMA SOSPITÓS QUE NO ES PRESENTEN A LA PROVA. Igualment, si algun estudiant necessita alguna atenció especial, que la demane a emili.casanova@uv.es, el més prompte possible.

10.- MESURES DURANT LES PROVES: Cada estudiant entrarà a l’aula amb les mans llavades, mocadors de paper suficients  i una mascareta adequada, preferiblement de FP2.

11.- Es demana que els desplaçaments pel centre educatiu siguen mínims, i que s’usen només els lavabos del segon pis i els de la planta baixa.

12.-  Qualsevol dubte dels estudiants serà atés pels professors, prèvia alçada de la mà per l’alumne.

13.- Es prega que l’equip que es presente a la prova siga part d’un grup de convivència estable. En cas contrari, que ho diga per assignar-los seients de la zona especial.

                                                              MOLT D’ÈXIT EN LES PROVES.

Llista d'enllaços: