Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

TALLER EXPERIMENTA TOP - PER ACABAR BÉ EL CURS

  • 27 de maig de 2021
Image de la noticia

T'agradaría acabar el curs amb activitats experimentals i motivadores per l'alumnat? INSCRIU-TE al taller EXPERIMENTA TOP: el 17 de JUNY sense eixir del teu centre. Gaudeix la innovació STEM amb preguntes en directe.

Els dies de final de curs són ideals per a gaudir juntament amb el vostre alumnat d'una introducció a l'aprenentatge STEM a través de projectes, sense eixir del vostre centre.

El dia 17 de juny celebrem aquest TALLER- exposició que es transmetrà per streaming en dues sessions durant l'horari lectiu de matí. Per a  participar només cal emplenar aquesta INSCRIPCIÓ i connectar-vos aqueix dia, des de classe, a el enllaç que us passarem (usant un ordinador o un altre dispositiu connectat a internet i canó projector).

Professorat i alumnat podreu veure amb detall i entendre en directe diferents interessants projectes que van ser premiats en la fira-concurs Experimenta 2021, que seran explicats pels grups d'ESO i Batxillerat que els han treballat. A més, dedicarem un espai a les vostres preguntes i comentaris, que podreu formular en temps real durant la retransmissió.

Comptarem durant la retransmissió, amb la col·laboració, entre altres, d'Elena Dénia, astrofísica i divulgadora youtuber. NO T'HO PERDES!

Els continguts del TALLER EXPERIMENTA TOP són adequats per totes les matèries del àmbit científic-tecnològic d'ESO i Batxillerat i es proposen també com un punt de partida per al raonament i la discussió en classe. Podeu connectar-vos a les dues parts o a una d'elles:

PART 1 - 10-11 h 17 de juny 

  • Ui, quina tensió! Alumnat: Sergio Alfonso, Sabrina El Ghazouni, Jorge Ortega i Adriana Vilreales. Professores: Mara Yuste i Ana Segura. IES Peset Aleixandre (Paterna). PREMI -Experiments i Demostracions de Física-ESO.
  • Electromagnetisme i ressonància per a salvar vides. Alumnat: Alfredo Martínez, Christian Antero i Olivia Montesinos. Professor: Antonio Moya. Col·legi San José de Calasanz (València). PREMI- Experiments i Demostracions de Física-Batxillerat.
  • Coet d'Aigua. Alumne: Víctor Rubio Jiménez, Professora: Pilar Guerrero. Col·legi Nostra Sª del Pilar (València). PREMI DEL PÚBLIC i Esment d'Honor 1- Experiments i Demostracions de Física-Batxillerat.

PART 2 - 12-13 h 17 de juny

  • Classes sense COVID ni refredats. Alumnes: Macarena Hernández i Nadi Embuena. Professors: Martín Gómez i Hermini Añó. IES Ramon Llull (València). PREMI Aplicacions de Tecnologia-ESO.
  • Llava't bé les mans!. Alumnes: Carla Banacloy, Asier Fortea, Clara Elorriaga, Javier Nieto. Professorat: Asunción Navarro i José Plaza. Col·legi San José de la Muntanya Cheste. Esment d'Honor 1 -Aplicacions de Tecnologia-ESO.
  • Reciclar és fàcil. Alumnes: Iván Maestro, Joán Monzó. Professorat: Miguel Ángel Martínez i Mª Luisa García. Centre Educatiu Gençana (Godella). Esment d'Honor 2 - Aplicacions de Tecnologia-ESO.

La Fira-Concurs Experimenta és una iniciativa organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València en col·laboració amb diferents entitats i institucions, entre les quals destaca la Fundació per a la Ciiencia i Tecnologia - Ministeri de Ciència i innovació.