Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

XXXIV OLIMPIADA DE FÍSICA DISTRICTE UNIVERSITARI DE VALÈNCIA

  • 10 d’octubre de 2022
Image de la noticia

En aquesta Olimpíada, organitzada per la UV i la UPV en col·laboració amb la Reial Societat Espanyola de Física i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat, podrà participar l'alumnat del curs 2022-2023 que estudia física de 1r o de 2n de batxillerat.

L'Olimpíada de Física és una competició internacional amb fase local i nacional prèvia. La fase local de València ofereix a l'alumnat una experiència única per a formar-se, realitzar experiments, compartir l'experiència amb altres companys i companyes i conèixer la universitat.

Després d'una prova inicial de preselecció que es realitzarà el pròxim 27 d'octubre, uns 20-25 estudiants/es rebran un curs de física de 72 hores. En finalitzar-lo, participaran en la prova local de l'Olimpíada. En ella es classifiquen sis estudiants per a la fase nacional, que gaudiran addicionalment una formació experimental.

La inscripció estarà oberta fins al 26 d'octubre de 2022 (a les 14 hores) en l'enllaç https://ir.uv.es/delegacio/Inscripcio_FaseLocal_OlimpFisica

Calendari Fase Local - Olimpíada Espanyola de Física

  • Prova de preselecció: 27 d'octubre de 2022, 16 h. Aules 106. Esc. Tèc. Sup. d'Arquitectura (UPV)
  • CURS Teòric - experimental de 72 h de duració per a 20-25 alumnat preseleccionat a les aules de UPV i UVEG: De novembre de 2022 a febrer de 2023 (dimarts i dijous de 16-19 h.)
  • Prova Local de la OEF: es classifiquen 6 estudiants (4 titulars i 2 suplents, per a la fase nacional): 23 de febrer de 2023, 16 h. Facultat de Física (UVEG - Campus de Burjassot)
  • Acte de lliurament de premis i diplomes: 3 de març de 2023
  • CURS- Laboratoris: 12 hores de formació experimental prèvia a la prova nacional per a las 6 persones classificades. Laboratoris de la Facultat de Física (UVEG - Campus de Burjassot)

Més informació: http://ir.uv.es/delegacio/OlimpiadaFisica