Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

Descripció

Programa d’activitats científiques orientades a l’enriquiment curricular i desenvolupament d’altes capacitats de l’alumnat.

Ciència ARA pretén respondre a la demanda dels centres de secundària que plantegen la necessitat d'atendre l’alumnat amb altes capacitats i/o alt rendiment a través d'activitats que afavorisquen el seu enriquiment curricular i el desenvolupament de les seues capacitats. Concretament, la demanda actual és per a l’alumnat de batxillerat en les modalitats de Ciències i de Ciències de la Salut. Així, en aquesta novena edició, Ciència ARA oferirà activitats en aquestes àrees científiques, que posteriorment es podran ampliar a uns altres camps en funció de la demanda.

Participants

Alumnat de batxillerat amb altes capacitats i/o alt rendiment acadèmic. L'alumnat, mitjançant el seu centre, seleccionarà l'activitat entre les oferides, en funció del seu interés.

Per a l'admissió en l'activitat, es considerarà la mitjana de l'expedient de 4t de l'ESO i/o 1r de batxillerat o avaluacions del curs realitzades per l'alumnat. A més, es considerarà l'alt rendiment de l’alumnat en matèries relacionades amb l'activitat.

Podran sol·licitar la participació un màxim de 4 estudiants per centre.

Organització i Coordinació

Mª José Lorente Carchano. Delegació per a la Incorporació a la Universitat.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies