Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

.
.

Olimpíada de Física 2017-18

  • 20 de setembre de 2017

Activitat adreçada a estudiants matriculats en l'assignatura de física de segon de batxillerat en el curs 2017-18.

A més d'una competició, l'Olimpíada de Física és també una experiència formativa. Després d'una prova de selecció inicial, es forma un equip d'una vintena d'estudiants que rep un curs de física de 72 hores. Ja finalitzat, es realitza la prova local per a triar els 6 classificats que, després de 12 h de formació addicional, poden participar en les fases nacional, iberoamericana i internacional.

El termini d'inscripció de la prova, a la província de València, és del 10 al 23 d'octubre de 2017, ambdós inclosos. Una vegada complimentada, cal enviar la fitxa de confirmació a futura@uv.es cunyada i signada per la direcció del centre, el professor/a de l'assignatura y l'estudiant.

La Prova de Preselecció de l'Olimpíada de Física en el districte Universitari de València es realitzarà el dimarts 24 d'octubre de 2017, a les 16 hores, a les Aules 111 i 112 de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de València.

La Prova de Selecció es realitzarà el dimarts 27 de febrer de 2018, a les 16 hores, a l'Aula 3110 de la Facultat de Física de la Universitat de València.

L'acte de lliurament de diplomes i obsequis es realitzarà el dijous 1 de març de 2018 a les 18 hores a la Sala de Projeccions de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de València.

Inscripció i Bases  www.uv.es/incorporaciouv

Llista d'enllaços: