Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

VIII Jornada Biologia a l'ensenyament

  • 12 de març de 2019
Biologia

Jornada organitzada per la Universitat de València en col·laboració amb la Societat Catalana de Biologia.

L'objectiu de la jornada és el de reunir als responsables de l'ensenyament de la biologia i que puguen aportar les seues experiències docents. La inscripció és gratuïta per a tots els participants. 

La Jornada es realitzarà el dissabte 30 de març de 2019, de 9 a 14 hores en l'Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic de la Universitat de València (C. Quart 80, València)

Aquells professionals que vulguen presentar una contribució oral a la Jornada hauran d'enviar un resum de la xarrada i les dades del ponent, abans del 24 de març, al correu electrònic gemeg@uv.es

La inscripció romandrà oberta fins al 24 de març en el menú "Jornades dirigides al professorat" apartat "Actualització científica" d'aquesta pàgina. 

A més a més, els assistents a la Jornada podran adquirir els nous títols de la col·lecció CATÀLISI (UB edicions): “El naufragi dels records. Què hi ha darrere de malalties com l’Alzheimer?”, ”Una Meravella Anomenada Vida: Com són, com funcionen i d’on vénen els éssers vius”, “La Ciència en la literatura”, “L’Exactitud que fa funcionar el món”, “La Química de cada dia”, “Els Ritmes de la vida”, “La Saviesa combinada” i “La Terra, un planeta inquiet”

Llista d'enllaços: