Logo de la Universdad de Valencia Logo Delegación para la Incorporación a la Universidad Logo del portal

.
.

VII Olimpíada de Valencià 2017-18

  • 1 febrero de 2018
Olimpíada de Valencià

Inscripció oberta fins al 28 de febrer de 2018

Pot participar en l'Olimpíada de Valencià tot l’alumnat de 1r i 2n de batxillerat de la Comunitat Valenciana. La participació es realitzarà en equips de dues persones. Els equips podran barrejar estudiants de diferent curs. Hi podrà participar un màxim de 4 equips per professor/a, amb un màxim de 12 equips per centre educatiu.

La prova tindrà lloc el dissabte 24 de març de 2018, a les 10 hores, a la 4ta planta de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València. Excepcionalment, la convocatòria es pot modificar si les circumstàncies així ho aconsellen. Si es produïra aquesta circumstància, l’alumnat inscrit en serà informat oportunament.

L’examen constarà de dues parts o proves:

Prova 1. Constarà de 100 qüestions tipus test (dels tres blocs esmentats). Aquesta prova tindrà una durada de 60 minuts. Puntuació: 50% de la nota global.

Prova 2. Constarà de dos textos i l’alumnat haurà de triar-ne un. La tipologia dels textos serà la següent: un text no literari i un text literari extret de l’Antologia de referència. Esta prova tindrà una durada de 60 minuts. Puntuació: 50% de la nota global. L’alumnat ha de respondre tres qüestions dirigides i/o obertes relatives al text triat: la identificació i justificació del tema (15%), l’estructura del text (15%) i la redacció d’un text de caràcter argumentatiu sobre algun motiu o aspecte temàtic del text (20%). La comissió avaluadora només corregirà la segona prova dels 30 millors equips de la prova 1.

Els guanyadors de la fase local podran participar en una fase final que aplegarà els finalistes de les Olimpíades de Valencià de la Universitat d’Alacant, de la Universitat Jaume I de Castelló i de la Universitat de València (6 participants màxim per cada universitat).

La prova tindrà lloc a la Sala de Juntes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València el dia 21 d’abril de 2018. Excepcionalment, la convocatòria es pot modificar si les circumstàncies així ho aconsellen. Si es produïra aquesta circumstància, l’alumnat en serà informat oportunament.

Més informació: Olimpíada de Valencià 2017-18

Lista de enlaces: