University of Valencia logo Logo del portal

  • Universitat de València
  • Bases [PDF] 

Descripció

Programa d’activitats científiques orientades a l’enriquiment curricular i desenvolupament d’altes capacitats de l’alumnat.

Ciència ARA pretén respondre a la demanda dels centres de secundària que plantegen la necessitat d'atendre l’alumnat amb altes capacitats i/o alt rendiment a través d'activitats que afavorisquen el seu enriquiment curricular i el desenvolupament de les seues capacitats. Concretament, la demanda actual és per a l’alumnat de batxillerat en les modalitats de Ciències i de Ciències de la Salut. Així, en aquesta novena edició, Ciència ARA oferirà activitats en aquestes àrees científiques, que posteriorment es podran ampliar a uns altres camps en funció de la demanda.

Participants

Alumnat de batxillerat amb altes capacitats i/o alt rendiment acadèmic. L'alumnat, mitjançant el seu centre, seleccionarà l'activitat entre les oferides, en funció del seu interés.

Per a l'admissió en l'activitat, es considerarà la mitjana de l'expedient de 4t de l'ESO i/o 1r de batxillerat o avaluacions del curs realitzades per l'alumnat. A més, es considerarà l'alt rendiment de l’alumnat en matèries relacionades amb l'activitat.

Podran sol·licitar la participació un màxim de 4 estudiants per centre.

Organització i Coordinació

Mª José Lorente Carchano. Delegació per a la Incorporació a la Universitat.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy