University of Valencia logo Logo Delegation for University Integration Logo del portal

Fase local XVIII Olimpíada Espanyola d'Economia

  • March 30th, 2021
Image de la noticia

141 estudiants d'Economia i Economia de l'Empresa de 2n de Batxillerat de 56 centres d'ensenyament secundari de la província de València van participar dissabte passat 27 de març en la fase local de l'Olimpíada Espanyola d'Economia. La prova va tindre lloc en la Facultat d'ADE de la Universitat Politècnica de València.

La fase local de l'Olimpíada a la província de València està organitzada conjuntament per la Facultat d'Economia de la Universitat de València i la Facultat d'ADE de la Universitat Politècnica de València. Aquesta fase compta amb el patrocini de la Borsa de València, el Col·legi Oficial d'Economistes de València i la Càtedra de Finances Internacionals de la Universitat de València-Banc de Santander.

Amb aquesta competició, les facultats organitzadores pretenen estimular l'estudi de l'Economia i l'Economia de l'Empresa entre els joves, així com premiar l'esforç i potenciar l'excel·lència acadèmica. Els sis primers estudiants premiats representaran a la Facultat d'Economia de la Universitat de València i la Facultat d'ADE de la Universitat Politècnica de València en la fase final de la XII edició de l'Olimpíada Espanyola d'Economia, que se celebrarà els dies 21, 22 i 23 de juny, en la Facultat de Ciències Econòmiques, Empresarials i Turisme, de la Universitat d'Alcalá.

L'esforç realitzat per la UV i la UPV per a adoptar les mesures necessàries i complir amb els protocols sanitaris, ha permés donar continuïtat a aquesta prova i celebrar les Olimpíades de manera presencial en un any marcat per la pandèmia.