University of Valencia logo Logo Delegation for University Integration Logo del portal

L’ETSE-UV albergarà una de les seus de l’Olimpíada Informàtica de la Comunitat Valenciana

  • November 8th, 2021
Image de la noticia

El pròxim 28 de gener de 2022 es celebrarà l’Olimpíada Informàtica a la Comunitat Valenciana. L’ETSE-UV és un dels llocs on es farà l’Olimpíada Informàtica. La iniciativa sorgeix per tal de fomentar el talent en informàtica entre els estudiants d’educació secundària, batxiller o cicles formatius de grau mitjà.

El concurs consistirà a resoldre problemes de programació de complexitat creixent utilitzant alguns dels llenguatges permesos: C/C++, Python o Java. Els alumnes tindran materials en línia, sessions d’entrenament i activitats formatives per a ajudar i preparar per a la competició. La inscripció estarà disponible fins el 29 de novembre.

La persona millor classificada de cadascuna de les sedes representarà a la Comunitat Valenciana en l’Olimpíada Informàtica d’Espanya, que es realitzarà en Madrid, amb subvenció per part de la universitat. A més a més, segons la classificació del participant podrà competir en l’Olimpíada Informàtica Internacional, que es farà en Indonesia.

Altra de les novetats d’aquest concurs és que s’ha aconseguit un acord perquè les persones inscrites en una olimpíada regional puguen assistir a les classes online de Leagues of Code (LoC) de forma gratuïta.

Links: