University of Valencia logo Logo Delegation for University Integration Logo del portal

XII OLIMPÍADA DE GEOLOGIA DE VALÈNCIA - GEOLVAL2021

  • December 29th, 2020
OlimpiadesUV

Podran participar tots els alumnes de centres d’ensenyament de la província de València, matriculats en batxillerat o 4t curs d'ESO, durant el curs 2020-2021, que no hagen complit 19 anys abans de l'1 de juliol de 2021. Es podrà presentar un màxim de 10 estudiants per centre.. La participació és individual.

En cas de poder realitzar la prova presencial a la Universitat de València, es realitzarà el Divendres 29 de gener de 2021. La presentació es realitzarà a la Sala Charles Darwin de l’Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot, si l’aforament permet la distància segura. Les proves teòrica i pràctica es farien al mateix saló o a les aules addicionals de l’Aulari Interfacultatiu que calguera.

En cas de no poder realitzar la prova presencial, la prova es realitzarà en una data consensuada amb els centres, les proves les faria l’alumnat al seu mateix centre, d’una forma semblant a les proves de PAU de juliol 2020. Un professor o professora d’un altre centre en coordinació amb la direcció del centre, posaria les proves. Aquestes haurien sigut prèviament enviades per l’organització de forma telemàtica i simultània a tots els centres participants.

Les inscripcions es realitzaran del 7 al 20 de gener de 2021 a través de la direcció web https://ir.uv.es/delegacio/OlimpGeologia/Incripcio

L’examen és anònim i consistirà en una prova teòrica (50 preguntes tipus test) relacionada amb els continguts de Geologia de 1r de Batxillerat, i una prova pràctica d’identificació de minerals, roques i fòssils (12 fotografies de mostres) on s'inclourà també una interpretació d'un paisatge geològic o un tall geològic senzill. Donades les circumstàncies actuals, no és possible fer les proves al laboratori amb mostres reals, i és per això que per a fer la prova pràctica es repartirà a l’alumnat participant un full amb fotografies, esquemes, ... i un qüestionari amb alguna xicoteta explicació aclaridora sobre les imatges.

Serà obligatori l'ús de màscares durant la realització de les proves.

Molta sort a tot l'alumnat.

Mes Informació: https://ir.uv.es/delegacio/OlimpGeologia/Bases

Links: