Logo de la Universitat de València Logo Departament de Comptabilitat Logo del portal

.
.
.

Una estudiant del Màster ha rebut un dels dos premis atorgats en la VI edició al Millor Treball de Màster (TFM)

  • 25 de febrer de 2019
Image de la noticia

Una estudiant del Màster ha rebut un dels dos premis atorgats en la VI edició al Millor Treball de Màster (TFM) realitzats per estudiants de la Facultat d'Economia de la Universitat de València durant el curs 2017/18. També en el marc del XVIII Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria, on s'organitza aquest premi, els estudiants del Màster van assistir a la taula-col·loqui «Coneix la professió d'auditor» amb la presència de cinc auditors.

Andreea Hancu Budui, egresada del Màster en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió promoció 2016-2018, ha guanyat un dels dos premis en la VI edició al Millor Treball de Màster (TFM) realitzats per estudiants de la Facultat d'Economia de la Universitat de València durant el curs 2017/18. Andreea va exposar, davant els membres del jurat, els principals aspectes del seu Treball Fi de Màster que porta per títol "40 Years of Auditing the European Development Fund (1977-2017): The European Court of auditor 's Methods and Results". Andreea, acompanyada de la seva tutora la professora Ana Zorio, va rebre el premi en l'acte de cloenda del XVIII Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria celebrat a la Facultat d'Economia el dijous 21 de febrer.
També, entre les activitats realitzades en el marc del XVIII Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria, els estudiants del Màster van assistir a la taula col·loqui «Coneix la professió d'auditor» realitzada el dimecres 20 de febrer. En aquesta sessió participar cinc auditors (socis i gerents) de les majors firmes d'auditoria internacionals, que van realitzar un col·loqui sobre diversos aspectes per orientar els i les estudiants en l'accés a aquesta activitat professional. Es van abordar temes com el perfil demandat per la professió a l'estudiant candidat a auditor i el procés de selecció en les signatures. Els estudiants van tenir l'oportunitat de preguntar directament als convidats participants a la taula les qüestions que més interès susciten en la recerca d'una primera oportunitat per incorporar-se al sector professional de l'auditoria.