Logo de la Universitat de València Logo Departamento de  Didáctica de la Matemática Logo del portal

.
planta tres.
Homenatge a Escher (1990).

La Facultat de Magisteri acollirà el workshop ‘Entorns Tecnològics en Educació Matemàtica’

  • 23 de gener de 2018
Image de la noticia

La Facultat de Magisteri de la Universitat de València acollirà el pròxim 8 de març el I workshop ‘Entorns Tecnològics en Educació Matemàtica’ amb l’objectiu de reunir investigadors interessats a compartir resultats de recerques sobre l’ús d’eines tecnològiques en Educació Matemàtica. La inscripció està activa des del 22 de gener en http://ir.uv.es/yNt7N7Q.

En el workshop, organitzat pel Departament de Didàctica de la Matemàtica, s’analitzaran les tècniques d’obtenció de dades, tant qualitatius com a quantitatius, mitjançant aquestes eines tecnològiques desenvolupades ad hoc. D’especial interés seran els temes sobre mètriques d’aprenentatge (learning analytics) que aquests entorns tecnològics puguen facilitar i la forma en què aquestes dades són emmagatzemades i analitzades.

L’ús d’eines tecnològiques ha ocupat un paper principal en l’Educació Matemàtica des de finals del segle passat. De fet, un important objectiu de recerca en l’àrea de Didàctica de la Matemàtica és com es modifiquen els processos d’ensenyament i aprenentatge quan s’empren entorns tecnològics. No obstant açò, en aquesta primera reunió es pretén centrar l’atenció en el desenvolupament i integració de noves metodologies de recerca i la implementació d’entorns tecnològics la finalitat dels quals siga la recerca en Educació Matemàtica.

El termini d’informació sobre acceptació de comunicacions serà fins al 26 de febrer, i el 2 de març es publicarà el programa definitiu. El 5 de març és la data de tancament del termini d’inscripció.

L’acte compta amb la col·laboració de la Societat Espanyola de Recerca en Educació Matemàtica (SEIEM); la Facultat de Magisteri i la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València; el Projecte EDU2017-84377-R del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, així com el Projecte d’excel·lència Prometeu 2016/413, de la Conselleria d’Educació Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

 

Més informació i programa: https://www.uv.es/etem/etem18/inicio.html

Contacte: etem@uv.es  @etem2018