Logo de la Universitat de València Logo Departament de Direcció d'Empreses Logo del portal

RESSENYA

  • 15 de novembre de 2021
La direcció de recursos humans davant dels reptes de la sostenibilitat i la societat de la informació

Acaba de sortir publicat el llibre titulat “La direcció de recursos humans davant dels reptes de la sostenibilitat i la societat de la informació”, per l'editorial Tirant lo Blanch. Hi han participat un bon nombre de professors del nostre departament juntament amb alguns col·laboradors externs.

Aquesta obra recull als seus 10 capítols, un compendi de treballs on es desenvolupen plantejaments recents i nous sobre la Direcció dels Recursos Humans i la Sostenibilitat i que abasten, entre altres qüestions: la necessitat d'obtenir el compromís dels empleats a través d'unes pràctiques de RRHH coherents i consistents; la necessitat de gestionar la sostenibilitat de les organitzacions a través de les seves polítiques de RH; la conveniència de gestionar el benestar laboral i la diversitat, tant en gènere com en edat, mitjançant la gestió de la carrera professional; i la urgència d'incorporar tendències com la digitalització a tota mena d'organitzacions.

Tot això des d'una perspectiva sostenible que ha de permetre a les organitzacions assolir els seus objectius, garantint un nivell adequat de benestar als seus treballadors i contribuint en l'àmbit econòmic, social i mediambiental, a la societat en què estan immerses. Podeu obtenir més informació el següent link: 

https://editorial.tirant.com/es/libro/la-direccion-de-recursos-humanos-frente-a-los-retos-de-la-sostenibilidad-y-la-sociedad-de-la-informacion-lorenzo-revuelto-taboada-9788413975887