Logo de la Universitat de València Logo Departament de Direcció d'Empreses Logo del portal

SEMINARI "The Magic of Publishing in Top Journals: The Editor and Author Perspectives" 2/12/2020, 10:00 h

  • 27 de novembre de 2020
Image de la noticia

El proper 2 de desembre, a les 10h, en l’aula S204, el professor Torben Pedersen impartirà el seminari: "The Magic of Publishing in Top Journals: The Editor and Author Perspectives".

Torben Pedersen és professor de Negocis Internacionals a la Università Bocconi (Milà). La seua àrea d’investigació se situa en la confluència entre l’estratègia de negoci i la gestió internacional. Ha publicat més de 100 articles i llibres relacionats amb els aspectes estratègics i la gestió de la globalització. Els seus treballs s´han publicat en destacades revistes com ara Academy of Management Journal, Strategic Management Journal, Journal of Management, Journal of International Business Studies, Journal of Management Studies i Organization Science. El professor Pedersen fou Vice-President de la Academy of International Business - AIB (2008-2010). Actualment és coeditor de Global Strategy Journal y Advances in International Management, i participa en nombrosos comitès editorials.

Donades les limitacions d’aforament provocades pel coronavirus, únicament 20 persones podran assistir presencialment a la sessió, per la qual cosa cal sol·licitar plaça al següent correu: fidel.leon@uv.es. Tindran prioritat per a assistir els estudiants de doctorat, aquelles persones que no puguen assistir presencialment podran seguir la sessió per streaming, aviat es comunicarà l’enllaç a la sessió.

http://didattica.unibocconi.eu/docenti/cv.php?rif=138252