La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries CAE-UV es reuneix per a crear la seua Comissió Mixta

  • 13 de juliol de 2018

El passat dia 11 de juliol va tindre lloc la constitució de la Comissió Mixta de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries CAE-UV en un acte en el qual també es va produir l’elecció de la seua directora i l’aprovació de les activitats que la càtedra durà a terme en el pròxim any.

La reunió, en la qual estigué present la Vicerectora d’Innovació i Transferència de la Universitat de València, M. Dolores Real García, va tindre el següent orde del dia:

  1. Constitució de la Comissió
  2. Proposta del Director/a de la Càtedra
  3. Aprovació de les activitats a realitzar en la primera anualitat.
  4. Precs i preguntes

En aquest acte s’acordà proposar el nomenament com a directora de la càtedra de Pilar Alguacil Marín, professora del Departament de Dret Financer i Història del Dret de la Facultat de Dret de la UV.

La Comissió Mixta és l’òrgan màxim de direcció de la càtedra, responsable de l’aprovació de les línies d’actuació i pressupost, així com del seguiment de l’execució de les activitats de la càtedra.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies