Congrés Internacional sobre Economia Col·laborativa, Economia Social i Benestar (ECOEB)

  • 25 d’octubre de 2018
ECOEB

Els pròxims dies 29 i 30 de novembre es celebrarà a València el Congrés Internacional sobre Economia Col·laborativa, Economia Social i Benestar (ECOEB).

Amb aquest congrés es persegueix difondre els resultats del Projecte de'investigació coordinat “Economia col·laborativa, economia social i benestar (ECOEB)” -DER2015-65519-C2-1-R (MINECO/FEDER)- i suscitar un debat entre la comunitat acadèmica, la professional i l'empresarial sobre temàtiques directa o indirectament relacionades amb el seu objecte, és a dir, l'economia col·laborativa o de plataforma en els diversos sectors econòmics en els quals ha irromput amb força en els últims anys (allotjament turístic, mobilitat, serveis,…) i la seua possible connexió amb el empreneduria a través de fórmules cooperatives o altres pròpies de l'àmbit de l'economia social.

Tot açò, a més, des de la perspectiva multidisciplinària pròpia d'un projecte integrat per dos subprojectes amb enfocaments metodològics diferents però coordinats (“L'economia social i col·laborativa com a instrument de polítiques públiques” - IUDESCOOP-UV, IP: Mª Pilar Alguacil- i “Fórmules organitzatives i impacte en el benestar de l'economia social i col·laborativa” -UPV, IP: Daniel Palacios-) i amb intervencions d'acadèmics i de professionals del sector, la qual cosa contribuirà a enriquir la perspectiva teòrica amb experiències empresarials d'indubtable valor per al debat entorn d'aquests puixants models de negoci sorgits a la calor de la digitalització de l'economia.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies