Lunes con empleo

Lunes con empleo

El proper 20 de novembre de 2017, a la seu ADEIT (Plaça Verge de la Pau, 3), se celebra una sessió informativa amb vista a millorar la empleabilitat en l'àmbit de l'assessorament fiscal.

El compliment de les obligacions fiscals i de seguretat social poden suposar un seriós obstacle per a la realització d’una activitat de caràcter autònom, per aquest motiu haja augmentat el nombre de professionals que es dediquen a l’assessoria dels autònoms. A més, són molts els empresaris i professionals que decideixen gestionar personalment la seua pròpia activitat econòmica permetent amb açò l’abaratiment dels seus costos indirectes.

En aquesta sessió es parlarà de la nova llei de reformes del treball autònom (Llei 6/2017, de 24 d’octubre, de Reformes Urgents del Treball Autònom) i de les possibilitats professionals que ofereix la formació de postgrau relacionada amb l’assessorament fiscal (el diploma pràctic de tributació empresarial, el diploma de gestió tributària i comptable per a cooperatives i el certificat universitari en la gestió fiscal i laboral de l’autònom).

Data d'actualització: 15 de novembre de 2017.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies