Pilar Alguacil ha participat en una jornada tècnica destinada a donar a conèixer la nova 'Llei de Contractació Pública'

  • 28 de novembre de 2017
AVEI

El passat 27 de novembre es va celebrar a Alacant la Jornada Tècnica d'empreses d'Inserció: "La Reserva de Contractes a les Empreses d'Inserció en la Contractació Pública".

El compromís de les Empreses d'Inserció amb la integració soci-laboral de les persones, principalment dels grups més vulnerables, en situació o risc d'exclusió social, i les possibilitats que des de les diferents administracions es poden oferir en aquest sentit, han propiciat que l'Associació Valenciana d'Empreses d'Inserció (AVEI) organitze unes jornades finançades al seu torn per la Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament d'Alacant, i en les quals col·labora el Col·legi Territorial de Secretaris, Interventors i Tresorers de l'Administració Local de València (COSITAL). Convençudes totes elles de la importància de la implicació dels agents socials per a aconseguir aquest propòsit.

En aquest esdeveniment, es va tractar l'aplicació dels contractes a la Comunitat Valenciana, incloent casos pràctics en procediments i resolució de dubtes.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies