Pilar Alguacil va participar en una taula redona en el Parlament Europeu

Pilar Alguacil en el Parlament Europeu

El tema debatut va ser l'impacte de les polítiques fiscals de la UE sobre l'economia social.

El passat 27 de juny Pilar Alguacil va estar en el Parlament Europeu participant en la trobada The impact of EU tax policies on the social economy,organitzat pel European Parliament's Social Economy Intergroup, amb la col·laboració de Social Economy Europe.

L'objectiu de la taula redona va tractar sobre com garantir l'especificitat de l'economia social així com promoure el seu creixement gràcies a les reformes en curs de la UE sobre l'IVA o l'impost de societats.

Els ponents participants van ser Jens Nilsson, MEP (S & D, ES); María Teresa Fábregas, Directora d'Impostos Indirectes i Administració Tributària (DG TAXUD); Giuseppe Guerini, President de la Confederació Europea de Cooperatives de Serveis (CECOP-CICOPA Europa), membre de la Cooperatives Europe i membre del EESC i María Pilar Alguacil Marí, Professora de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València. La taula redona va ser moderada per Marie-Christine Vergiat, MEP (GUE / NGL, FR).

El intergrup compta amb més 80 diputats, de 6 grups polítics. A més, proporciona oportunitats de diàleg entre els eurodiputats, la Comissió Europea i Estats membres, representants de l'economia social, membres de l'altres parts interessades pertinents, sobre les polítiques i legislacions de la UE en Economia social.

Data d'actualització: 4 de juliol de 2017.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies