Seminari "Alquiler vacacional. ¿Qué hacemos?"

  • 31 de de maig de 2018
Seminario

La Fundación César Manrique ha organitzat el Seminari "Alquiler vacacional. ¿Qué hacemos?", els dies 17 i 18 de maig en Arrecife. Ester Machancoses ha impartit la conferencia "Aspectos fiscales del alojamiento turístico de plataforma" i participat en la Taula redona: Alojamiento colaborativo, ¿un nuevo caballo de Troya, o una oportunidad social?

El seminari pretén abordar sintèticament una activitat econòmica que està plantejant problemes jurídics, fiscals, socials, competencials, urbanístics, administratius… en els quals entren en conflicte diversos interessos legítims. Com en altres llocs, a Lanzarote i a Canàries —una comunitat amb una rellevant activitat turística—, preocupa, i molt, el lloguer vacacional i els efectes que desplega. Enmig de la incertesa, la complexitat i la confusió que implica el procés de debat i reclam de regulació actual és necessari disposar de fòrums de reflexió que contribuïsquen a qualificar les decisions futures.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies