Seminari: "Blockchain y criptomonedas: Aspectos técnicos, económicos y tributarios"

  • 29 de maig de 2018
Blockchain y criptomonedas: Aspectos técnicos, económicos y tributarios

El passat dia 23 de maig de 2018 es va celebrar en la Facultat de Dret de la Universitat de València el Seminari: "Blockchain y criptomonedas", amb la participació d'Antonio González Rojas i Salvador Montesinos Oltra.

El primer dels ponents, Antonio González Rojas, va explicar de forma didàctica els fonaments de la tecnologia Blockchain i de la seua aplicació a la generació de criptomonedes. A més, va exposar les implicacions econòmiques d'aquest fenomen fent referència, entre altres aspectes, a les teories econòmiques del valor i dels diners.

A continuació, el Professor Salvador Montesinos Oltra va oferir una panoràmica sobre l'encaix legal de les criptomonedes amb particular referència a les seues implicacions des del punt de vista comptable i tributari, tant per als denominats "miners" que contribueixen a generar-les mitjançant la seua capacitat computacional, com para els qui intervenen en la seua compravenda o, finalment, inverteixen en aquest tipus de monedes digitals o les utilitzen com a mitjà de pagament.

Imatges:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies