VII Jornada “Cuestiones tributarias y laborales relevantes en la Economía Social”

  • 6 de novembre de 2017
EOI

La Universitat de València juntament amb CEPES i la col·laboració de la EOI, organitzen el proper 22 de novembre a Madrid, la VII Jornada “Cuestiones tributarias y laborales relevantes en la Economía Social”.

En l'àmbit fiscal, s'abordessin les relacions de les cooperatives amb els seus socis, i els seus socis de treball. Resulta complicat determinar en ocasions, no la condició de soci, però sí quines operacions són “operacions amb socis” a efectes, tant de la protecció fiscal (art. 13 Llei 20/1990) com a la base imposable de l'Impost de Societats. 

En l'àmbit laboral, s'abordaran les particularitats del règim de seguretat social dels socis de cooperatives de treball associat, i la necessitat d'una correcta regulació de la seva relació societària en les normes internes de la cooperativa de treball associat, que regulin l'activitat cooperativitzada. Així mateix, s'estudiaran les relacions laborals i el règim de previsió social de les Entitats sense ànim de lucre (incloses les qüestions relatives al voluntariat), i les especificitats de les empreses d'inserció sociolaboral en relació amb les persones en risc d'exclusió social que integren. 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies