“Los lunes de la Economía Social” i Fiscalitat

“Los lunes de la Economía Social” serveixen per a aproximar la realitat d'aquest sector econòmic als alumnes del Máster de Gestión y Administración sobre Economía Social y Cooperativismo organizado por la UCAV en col·laboració amb GSD. La catedràtica Pilar Alguacil es va centrar en la “Situación actual de la fiscalidad y propuestas de reformas”.

Aquesta nova sessió, celebrada aquest dilluns 29 d'abril de 2019, ha comptat amb Pilar Alguacil Marí com a protagonista. Catedràtica de Dret Financer i Tributari en la Universitat de València i autora de més de 100 publicacions, la ponent és especialista en gestió i comptabilitat per a cooperatives i va centrar la seua conferència en la “Situación actual de la fiscalidad y propuestas de reformas en el plano tributario”.

El director general de GSD, Alberto Vicente, presentava el currículum de la convidada i valorava molt positivament la marxa de “Los lunes de la Economía Social”. La protagonista de la jornada, Pilar Alguacil, apel·lava a la Constitució Espanyola i afirmava: “L'Economia Social hauria de tindre un tractament fiscal que no penalitzara a les cooperatives i, d'altra banda, que les incentivara d'alguna manera. La promoció de l'Economia Social és una tasca d'interés general”. “Hi ha algun autor que ha opinat que ha de fer-se un tractament fiscal de l'Economia Social unitari. Uns altres diuen que no. Des del meu punt de vista, tots dos tenen raó. Necessitem revisar el règim fiscal de diverses entitats i ha de realitzar-se de forma coordinada, en la mateixa direcció, segons els Principis Rectors de la Constitució”, concloïa la ponent.

Dilluns de reflexió. “Los lunes de la Economía Social” s'emmarquen en el programa del Máster de Gestión y Administración sobre Economía Social y Cooperativismo organizado por la UCAV en col·laboració amb GSD.

Imatges:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies