Pilar Alguacil
Fotos: Kike Taberner

El divendres 12 d'abril es va celebrar un desdejuni informatiu organitzat per Valencia Plaza i la Diputació de València al qual van acudir números responsables de les administracions implicades, associacions, empresaris i experts de la gestió local.

Pilar Alguacil va participar com a experta posant de manifest l'existència d'un problema de coneixement, ja que "molts ajuntaments es queixen que qualsevol institució que els mana diners no coneix veritablement les necessitats que té el municipi". També, va insistir que, "hi ha finalitats que van més enllà dels ajuntaments i solo la Diputació pot veure", qüestions globals que necessiten una perspectiva més allunyada del municipi. "Si el nostre objectiu és permetre més marge als ajuntaments, fem-ho", va incidir, per a aclarir que "la política de la Diputació és de la Diputació", encara que "cal poder combinar tots dos criteris".

En el desdejuni van participar al costat de Pilar Alguacil: el vicepresident tercer de la Diputació de València, Emili Altur; la cap de Servei de Cooperació Municipal de l'organisme provincial, Llucía Imbernón; la sotssecretària de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Eva Sanchis; el vicepresident primer del Consorci de les Comarques Centrals Valencianes i alcalde d'Albaida, Josep Antoni Albert; la responsable de l'oficina de projectes europeus a l'Ajuntament de València, Ana Maria Pont Pérez; així com l'alcaldessa pedània de Benifaraig, Tamara Martínez, i el responsable de projectes estratègics de desenvolupament local de Divalterra, Fidel García. Així mateix, van estar en l'esdeveniment el president d’ADEIT, Juan Manuel Pérez; la vicepresidenta segona de COSITAL, Ylenia Díaz; el CEO de VAINSA Infraestructuras, Juan Vanacloig; el president de AVAESEN, Marcos J. Lacruz; el president de FEVEC, Francisco Zamora; i Amelia Arroquia, membre de la junta directiva de AECTA.

Imatges:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies