Logo de la Universitat de València Logo Departament de Dret Financer i Història del Dret Logo del portal

L'Aula Empresocial reprendrà al setembre les seues Jornades sobre gestió d'associacions, economia social i sostenible i emprenedoria en cooperatives

  • 28 de juliol de 2020
Image de la noticia

Entre els pròxims mesos de setembre i octubre, l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Empresocial) de la Universitat de València reprendrà les seues Jornades d'economia social i sostenible, gestió de les associacions: aspectes jurídics, comptables, fiscals i laborals, i les d'emprenedoria en cooperatives.

A causa de la situació d'emergència social creada per la COVID-19, l'Aula Empresocial va haver d'ajornar les seues Jornades. Al setembre, l'Aula reprendrà aquestes activitats, que finalitzaran a l'octubre. Les Jornades es divideixen en tres blocs: Jornades sobre la gestió de les associacions: aspectes jurídics, comptables, fiscals i laborals; Jornades sobre economia social i sostenible i Jornades sobre emprenedoria en cooperatives.

Es començarà amb les Jornades sobre la gestió de les associacions: aspectes jurídics, comptables, fiscals i laborals a Alcàsser, el dia 23 de setembre. Està prevista també aquesta Jornada en les poblacions de Montserrat i Xirivella, el 15 i 22 d'octubre, respectivament, i també a Sagunt el dia 20 d'octubre.

Quant a les Jornades sobre economia social i sostenible, tindran lloc el 13 d'octubre a La Font d'en Carròs, el 20 d'octubre a Requena, el 26 d'octubre a Cullera i, finalment, el 27 d'octubre a Sagunt.

Finalment, es realitzaran tres Jornades sobre emprenedoria en cooperatives. El 7 d'octubre tindran lloc dos d'elles, a La Font de la Figuera i Xàtiva, en modalitat en línia. També es realitzarà una a Sagunt, el pròxim dia 5 de novembre.

En breu es posarà a la disposició de les persones interessades els programes de les Jornades i els enllaços per a les inscripcions.