Logo de la Universitat de València Logo Departament de Dret Financer i Història del Dret Logo del portal

Obert el termini de preinscripció al Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives

  • 15 de maig de 2020
Image de la noticia

Fins el pròxim dia 2 de novembre estarà obert el termini per a preinscriure's en la 10a edició del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives, sorgit de l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (EMPRESOCIAL) del programa UVemprén Aules i impartit per la Fundació Universitat-Empresa ADEIT.

Ja està disponible la 10a edició del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives, títol propi de la Universitat de València que s'imparteix en ADEIT i que es realitza de manera online. L'objectiu del diploma és la formació dels assessors comptables i fiscals en matèria de cooperatives, així com la millor capacitació dels responsables dels departaments corresponents de les organitzacions regionals i nacionals, i també de les cooperatives de major grandària, i dels grups cooperatius.

Aquest títol, de 33 crèdits ECTS, es desenvoluparà entre novembre de 2020 i setembre de 2021, i està organitzat pel Departament de Dret Financer i Història del Dret i dirigit per Pilar Alguacil Marí, catedràtica de la Universitat de València i directora de l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (EMPRESOCIAL).

El termini de preinscripció al diploma estarà obert fins al dia 2 de novembre. Tota la informació es pot trobar en aquest enllaç.