Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Economia Financera i Actuarial Logo del portal

La Càtedra DEBLANC lliura els seus premis als millors Treballs de Fi de Grau i Fi de Màster

  • 10 de desembre de 2019
Image de la noticia

El passat 25 de novembre va tindre lloc la cerimònia de lliurament de la II edició dels premis als millors Treballs de Fi de Grau i Treballs de Fi de Màster de la Càtedra d’Aplicació de Metodologies Estadístiques, Econòmiques i d’Aprenentatge Automàtic per a la Detecció de Delictes Financers i Blanqueig de Capitals (Càtedra DEBLANC) de la Universitat de València, en conveni amb la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública de la Generalitat Valenciana.

En aquesta edició dels guardons, el màxim reconeixement va recaure en Rubén Herrera Giménez, alumne del Màster de Ciències Actuarials i Financeres, pel seu treball “Estudi de la manipulació de l’Euríbor”. El premi va ser lliurat pel catedràtic D. José Manuel Pavía Miralles, director de la Càtedra DEBLANC.

En l’acte, celebrat a la Sala Tots i Totes de la Facultat d’Economia, també estigueren presents el tutor de l’alumne guanyador, Francisco José Climent Diranzo, el director del Màster de Ciències Actuarials i Financeres, Manuel Ventura Marco, i el vicedegà de Postgrau i Investigació de la Universitat de València, Francisco Muñoz Murgui.