Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Educació Comparada i Història de l'Educació Logo del portal

Jornades de tendències en investigació educativa

  • 22 de novembre de 2017

1 de desembre de 2017 a la Sala de Graus de la Facultat de Filosofia i Ciències de la Educació

I Jornades de Tendències en Recerca Educativa

L'enduriment dels criteris d'acreditació a cossos docents universitaris conegut fa pocs dies fa més interessant si cap l'objectiu de les I Jornades de Tendències en Recerca Educativa que el Departament d'Educació Comparada i Història de l'Educació de la Universitat de València organitza al costat de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació i el Doctorat en Educació. 

En aquestes jornades, que tindran lloc 1 de desembre en el Saló de Graus d'aquesta facultat, es tractaran temes relatius a la publicació en revistes d'alt impacte (en JCR i Scopus) de Ciències de l'Educació, així com les últimes tendències en recerca en aqueixa àrea de coneixement. Entre els ponents es troben editors d'algunes de les millors revistes d'educació espanyoles com Arturo Galán, director de Bordón. Revista de Pedagogía a; Josep M. Duart, editor de Journal of Educational Technology in Higher Education (Springer-UOC); Francisco Aliaga, editor de RELIEVE (UV), Marta Ruiz Corbella, editora d'Educació XXI (UNED) i José L. Hernández, editor de Espacio, Tiempo y Educación y de Foro de Educación (ambdues de la UVA).

Les jornades, que començaran a les 16h i finalitzaran a les 19h estan obertes a professors, investigadors, alumnes de doctorat, personal investigador en formació, personal d'administració i serveis vinculat amb tasques de recerca, així com públic interessat en la temàtica.

L'activitat serà reconeguda com a activitat de formació per a l'alumnat de doctorat en Educació de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació. Els estudiants del doctorat en Educació que desitgen participar en aquesta activitat hauran de posar-se en contacte amb el coordinador, facilitant el seu nom i cognoms a través del correu electrònic Santiago.mengual@uv.es 

Horaris