Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Enginyeria Electrònica Logo del portal

La Càtedra Würth premiat en la XXIII Edició Premis Universitat-Societat del Consell Social

  • 26 de març de 2019
Image de la noticia

El premi càtedres institucionals o d'empresa de la Universitat de València, ha recaigut en la Càtedra Würth EMC, la primera Càtedra Internacional de la Universitat de València, en funcionament des de 2015, i que constitueix una col·laboració d'ampli espectre entre l'empresa Würth Elektronik eiSos i la Universitat.

La càtedra cobreix àmbits de recerca, innovació, difusió i docència, per a propiciar l'adequada evolució i integració del món universitari amb l'empresarial i social. Desenvolupa tot tipus d'activitats i esdeveniments, des de la contractació de personal investigador per a la recerca avançada i la realització de tesis doctorals en l'àmbit de la compatibilitat electromagnètica, fins a la realització de treballs finals de grau i màster. Açò suposa el desenvolupament d'una política de formació pràctica i captació de talent dels estudiants de l'ETSE-UV a través de pràctiques d'empresa, tant en el laboratori de la Càtedra, com en la seu general de Würth Elektronik eiSos en Waldenburg.

Així mateix, es realitzen tot tipus de conferències, seminaris i workshops internacionals en les instal·lacions de l'ETSE-UV, amb la participació d'empreses de la Comunitat Valenciana interessades en aquest camp, investigadors i divulgadors de tot el món, estudiants, doctorands i professors. Com a gran èxit derivat d'aquesta col·laboració, destaca la creació del primer centre d'I+D i de Würth a Espanya, allotjat des de novembre de 2018 en les instal·lacions del Parc Científic de la Universitat de València.

Imatges: