Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Enginyeria Electrònica Logo del portal

Seminari Keysight: Caracterització de Senyals d'Alta Velocitat: Fonaments i Aplicacions d'Integritat de Senyal

  • 7 de novembre de 2018
Seminari Keysight: Caracterització de Senyals d'Alta Velocitat:  Fonaments i Aplicacions d'Integritat de Senyal

Burjassot, 14 novembre 2018

E.T.S.E. – UV

aula 2.1.5

Av. de la Universitat, s/n

Burjassot (València)

El continu augment de l'ús de dades per part dels consumidors ha portat a adoptar cada vegada més senyals digitals d'alta velocitat en productes electrònics, la qual cosa augmenta la complexitat del senyal, inclosa la forma de mesurar i depurar el seu producte. Prendre la decisió correcta al principi de procés de desenvolupament li permetrà evitar repeticions de prototips i traure el seu producte al mercat abans que la competència.

Els enginyers s'han habituat tradicionalment a utilitzar oscil·loscopis. No obstant això, les noves tendències tecnològiques porten amb si noves situacions de disseny i depuració que requereixen l'ús de coneixements i eines adequades.

Tant si és nou en el disseny de dades d'alta velocitat com si és un veterà amb experiència, l'objectiu d'aquest seminari és brindar-li coneixements per a portar-los al laboratori i utilitzar-los immediatament per a accelerar les seues mesures i obtindre una major confiança en els seus dissenys. Aprofite aquesta oportunitat per a aprendre dels nostres experts sobre instrumentació i la seua relació amb la integritat de senyal en les mesures, així com sobre els nous desafiaments de mesura i disseny que pot enfrontar i obtindre una millor comprensió sobre com superar-los.

 

L'agenda del seminari serà la següent:

•             09.00 - Presentació i Introducció a l'Adquisició Digital d'Alta Velocitat

•             09.20 - Fonaments d'Oscil·loscopis d'Alta Velocitat

•             11.00 - Café  

•             11.30 - Mesures Avançades de Jitter - "Obtinga Informació sobre les Mesures de Jitter des de TJ, RJ, BUJ"

•             12.30 - Anàlisis de Crosstalk - "Identifique i Elimine el Crosstalk dels seus Dissenys amb Oscil·loscopis"

•             13.30 - Tancament

 

La inscripció a aquest seminari és gratuïta i el nombre de places limitat.

 

Pot inscriure's a través de la pàgina web, telefonant al 800 000 154, o si ho prefereix envie un missatge amb les seues dades de contacte a contactcenter_spain@keysight.com,