Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Enginyeria Química Logo del portal

Organització de Speed Dating en química i enginyeria química del consorci FORTHEM per a generar sinergies acadèmiques a Europa

  • 25 de maig de 2021
Image de la noticia

El Departament d'Enginyeria Química ha coorganitzat, juntament amb la Facultat de Química, una jornada virtual d'intercanvi i cerca de sinergies acadèmiques en el marc de l'Aliança FORTHEM, formada per set universitats europees, amb caràcter multidisciplinari, i esperit de construcció d'Europa a través de la col·laboració de la seua comunitat universitària.

El projecte FORTHEM pretén augmentar la mobilitat d'estudiants i membres del personal, la cooperació amb actors externs i les activitats cíviques dels estudiants. En aquest sentit, s'ha realitzat una jornada virtual per a conèixer a personal docent i investigador de les set universitats, a través de diferents departaments i instituts de recerca de la xarxa, que desenvolupen la seua labor acadèmica en l'àmbit de la química i l'enginyeria química. Els àmbits que s'han treballat són Química Analítica, Química Inorgànica, Química Orgànica, Química Física, Enginyeria Química, Enginyeria Ambiental, Tecnologia de Materials i Bioquímica.

 

El Departament d'Enginyeria Química ha estat representat pels investigadors Benjamí Solsona (Enginyeria Química), Alberto Bouzas (Enginyeria Ambiental) i José Badia (Tecnologia de Materials). Fruit de les reunions mantingudes, s'han detectat nexes de futura col·laboració investigadora, i d'integració d'iniciatives docents a través d'experiències de mobilitat virtual i internacionalització dels estudis de grau i màster.

Més informació sobre la xarxa FORTHEM: 

https://www.uv.es/uvweb/universidad/es/relaciones-internacionales/relaciones-internacionales/forthem/informacion-general-1286133758660.html

Més informació sobre l'encontre de Química i Enginyeria Química: