IV Conference on Multidisciplinary Education for Gender Equality. Linguistic-literary, psychological, artistic and environmental perspectives.

  • 12 d'abril de 2018

Dimecres que ve 18 d'abril, s'impartirà la "IV Conferència sobre Educació Multidisciplinària per a la Igualtat de Gènere". Es duran a terme perspectives lingüístic-literàries, psicològiques, artístiques i mediambientals. Es tracta d'un esdeveniment gratuït que tindrà lloc entre les 17:00 i les 18:00h, en el Saló de Graus de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

 Si desitja rebre un certificat d'assistència ha de registrar-se a través de l'enllaç habilitat per a tal fi.
Aquesta conferència es concep com un punt de trobada i una invitació per al diàleg, la reflexió, la discussió multidisciplinària i el debat entre professors, professores, personal de recerca i estudiants de diferents àrees de coneixement sobre la igualtat de gènere.

Llista d'enllaços:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies