Logo de la Universitat de València Logo Departament de Filologia Anglesa i Alemanya Logo del portal

.
.
.

Xarrada “Beyond TeI: tria la teua pròpia aventura”

  • 3 d’abril de 2019
Image de la noticia

Xarrada “Beyond TeI: tria la teua pròpia aventura” amb María Tatay i Judith Hita – 12 d'abril en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la UV.

Xarrada “Beyond TeI: tria la teua pròpia aventura” amb María Tatay i Judith Hita – 12 d'abril en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la UV

Divendres que ve 12 d'abril, de 12.00 a 14.00, tindrà lloc la xarrada Beyond TeI: tria la teua pròpia aventura (organitzada per CiTrans i la AETI) en el saló de graus de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.

En aquesta activitat comptarem amb la presència de dues graduades en Traducció i Interpretació que compartiran com han evolucionat les seues respectives vides professionals desdes que van deixar la universitat: María Tatay, CEO de l'empresa de gamificación Prisma, i Judith Hita, traductora autònoma.

La xarrada està pensada perquè els estudiants coneguen de primera mà diferents perfils professionals de graduats en estudis de traducció i interpretació.