Logo de la Universitat de València Logo Departament de Filologia Espanyola Logo del portal

.
.
.

Congrés Internacional "EL UNIVERSO DE RAFAEL CHIRBES"

  • 4 de maig de 2018
Image de la noticia

Entre el 9 i el 12 de maig, entre València i Dénia, se celebrarà el Congrés Internacional "L'univers de Rafael Chirbes". A la Facultat es celebrarà el dia 9 de maig en la Sala de Graus "Enric Valor" i en la Sala de Juntes "César Simón".

Es tracta del primer Congrés sobre l'autor, convocat en el marc dels trenta anys de la publicació de Mimoun, la seua primera novel·la i obra finalista del VI Premi Herralde de Novel·la en 1988.

El Congrés, dirigit per Javier Lluch-Prats (Departament de Filologia Espanyola), ho organitzen la Universitat de València, la Fundació Rafael Chirbes, l'Ajuntament de Dénia i la Fundació Baleària. Així també, altres institucions i empreses se sumen a l'organització.

El Congrés reunirà a quasi cinquanta especialistes en l'obra de Chirbes, provinents de més de vint universitats d'Argentina, Brasil, EE. UU., Espanya, França, Itàlia, Països Baixos i Suïssa. Com a ponents plenaris, participaran Joan Oleza (Universitat de València), Fernando Valls (Universitat Autònoma de Barcelona), Ángel Basanta (crític literari), Maarten Steenmeijer (Radboud University, Nijmegen), Valerie Milers (Universitat Pompeu Fabra), Valeria De Marco (Universitat de São Paulo), Elena Cabezalí (Fundació Rafael Chirbes), els escriptors Marta Sanz i Alfons Cervera, així com l'editor Jorge Herralde (Anagrama), qui clausurarà el Congrés.

Programa

Cartel

 

Llista d'enllaços: