SEMINARI SOBRE TEORIA I METODOLOGIA DE LA INVESTIGACIÓ

SEMINARI SOBRE TEORIA I METODOLOGIA DE LA INVESTIGACIÓ

PROGRAMA DE DOCTORAT EN ESTUDIS HISPÀNICS AVANÇATS

CURS 2016-2017

SEMINARI DE TEORIA I METODOLOGIA DE LA INVESTIGACIÓ [ACTIVITAT ESPECÍFICA 5-50252]

Data: Dimecres, 21 de juny de 2017

10 hores: Dra. DOROTA KOTWICA, “Teoría y metodología de la investigación en el área de Lengua española”

16 hores: Dra. LUZ C. SOUTO, “Teoría y metodología de la investigación en el área de Literatura Española”

Lloc: Aula 403 bis, quart pis, FFTiC

Destinataris: Activitat obligatòria per a estudiants / estudiantes del segon curs de Doctorat i voluntària per a estudiants / estudiantes de primer curs i, cas de no haver-la realitzat, els estudiants i les estudiantes de tercer curs haurien de cursar-la en aquesta edició necessàriament.

Inscripció: Fins el 19 de maig de 2017 enviant un correu electrònic a: Elena Navarro elena.navarro-marin@uv.es tema “Asistencia seminario metodología” L'assistència és obligatòria. Les persones que no puguen assistir per causa justificada (laboral, acadèmica, per residir a l'estranger o per estar realitzant estades d'investigació) rebran les instruccions per realitzar una activitat alternativa abans del 30 de juny, la qual serà valorada pel director o directora de la tesi i aprovada per la Comissió Acadèmica de Doctorat en EHA. Les persones que no puguen assistir han de comunicar-ho a la coordinadora del programa, Mercedes Quilis (mercedes.quilis@uv.es) fins el 19 de maig de 2017, adjuntant la justificació corresponent.    

Data d'actualització: 17 de maig de 2017.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies