• .
 • .
CONGRESSOS

Congressos Departament Filosofia

29/11/16

"En els mesos d'Octubre i Novembre pròxims van a celebrar-se dos Congressos Internacionals: II congrés Internacional sobre Innovació educativa en filosofia. IV Congrés Internacional en Bioètica " Juí moral i Democracia". També es va a celebrar els dies 17 i 18 de Novembre 2016 en la Sala de Juntes de la Facultat de Filosofia i CC de l'Educació , Universitat de Valencia, un col·loqui Internacional sobre Boecio : "Boecio a través del temps: la recepció de la seua obra i la seua influència en les lletres europees de l'Edat Mitjana als nostres días." Els quals a continuació es poden consultar en els següents enllaços a les seues pàgines web."

HOME

MENCIÓ ESPECIAL DEL PREMI "DÍEZ DEL CORRAL" PER A TESIS DOCTORALS EN HISTÒRIA DE LES IDEES I DE LES FORMES POLÍTIQUES, TEORIA POLÍTICA NORMATIVA Y FILOSOFIA POLÍTICA 2015

26/04/16

El Jurat va acordar per unanimitat atorgar la menció especial del premi esmentat a JUAN SÁNCHEZ MANDINGORRA, per la seua tesi "La historia conceptual paduana: antecedentes y desarrollos de una historia de los conceptos como filosofía política", dirigida pel prof. Faustino Oncina.

[Llegir més]

  Foto Zambrano

  PRESENTACIÓ DE L'EDICIÓ DE LES OBRES COMPLETES DE MARÍA ZAMBRANO

  13/04/16

  Sala de Juntas de la Facultat de Filosofia i C.E. 12h, 20 d'abril de 2016 Moderador: Faustino Oncina (UV) Participants: Sergio Sevilla (UV), Agustín Andreu (Fundación María Zambrano), Pedro Chacón (U. Complutense) i Jesús Moreno (UNED)

  [Llegir més]

   constelaciones

   Congrés Internacional Història conceptual i métode de les constel·lacions

   07/10/15

   papallona

   Congrés Internacional Imaginar el canvi: del gir memoriogràfic a les mudances espai-temporals

   04/05/15

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies