Logo de la Universitat de València Logo Departament de Física Teòrica Logo del portal

MITES CIENTÍFICS DEL FINAL DE L'UNIVERS, xerrada a carrec de Prado Martín Moruno

  • 12 de març de 2018
Image de la noticia

Prado Martín, professora de la Universitat Complutense de Madrid, ens visitas els dies del 12 al 16 de març. El seu despatx serà el FF-D4421.

Ella es va doctorar en la Universitat Autònoma de Madrid (amb una recerca desenvolupada en el Consejo Superior de Investigaciones Científicas) amb la tesi Cosmologia no estándar: presente y futuro del Universo sota la supervisió de Pedro González Díaz (CSIC). A continuació, es va traslladar a la Universitat de Nova Zelanda on, amb Matt Visser, va treballar amb les teories de la gravetat alternativa, com la gravetat massiva o bigravetat. Després de passar per diversos centres investigadors a Lisboa, tornà a la UCM on hi treballa actualment al Departament de Física Teòrica.

MITES CIENTÍFICS DEL FINAL DE L'UNIVERS

XERRADA A CÀRREC DE PRADO MARTÍN
ACTIVITAT EMMARCADA AL CICLE LAS CHARLAS DEL GREL

DIA: 13 MARÇ 2018 

LLOC I HORA: Estufa freda del Botànic, 19 H 
ENTRADA: Entrada lliure. Aforament limitat.
Organitza: La Física del Grel en col·laboració amb el Jardí Botànic
Ponent: Prado Martín Moruno, cosmòloga del departament de Física Teòrica de la Universitat Complutense de Madrid, guardonada en la XII Edició dels Premis a la Investigació L’Oréal-Unesco for Women in Science, en l’edició espanyola.  

DESCRIPCIÓ

Què ens pot dir la cosmologia del final de l’Univers? Quines implicacions té el fet que no sabem què és el 70% del contingut energètic del nostre Univers? Com ens podem apropar al coneixement de l’origen, evolució i destí de l’Univers sense perdre’ns en les descomunals escales còsmiques?

Més informació http://www.jardibotanic.org/?apid=agenda-33&id=1439#.WqZg6edG2Ul