Logo de la Universitat de València Logo Departament de Física de la Terra i Termodinàmica Logo del portal

Es busca contractar dos nous Investigadors Postdoctorals en el Grup de recerca Agricultura, Aigua i Clima

  • 1 de març de 2023
Image de la noticia

És en la Universitat de Manchester com a part del nostre paper en TRANSCENDproyecto (Adaptació transformacional i robusta a l'escassetat d'aigua i canvi climàtic sota una profunda incertesa finançat per uK Research and Innovació i la Comissió Europea)

Grup de recerca Agricultura, Aigua i Clima
ag-water.weebly.com
UK Research and Innovació i la Comissió Europea
https://cordis.europa.eu/project/id/101084110

Els dos treballs es resumeixen a continuació:

1. Postdoctorat en Teledetecció per al Monitoratge de Terres i Aigües
Durada; de 3 anys,
Enllaç aquí:

https://www.jobs.manchester.ac.uk/displayjob.aspx?ispreview=yes&jobid=24613&advert=external
Liderarà el treball de TRANSCEND per a millorar el monitoratge i avaluació de les polítiques de gestió de l'aigua. El candidat seleccionat sàrria desenvolupar enfocaments basats en satèl·lits per al seguiment de les terres agrícoles i ús de l'aigua. Aplicaran aquestes eines i altres dades per a avaluar la dinàmica històrica de l'ús de la terra i l'aigua en els laboratoris vius del projecte, i desenvolupar un conjunt d'eines pràctiques per a ajudar els administradors de l'aigua a monitorar i fer complir les polítiques d'assignació.

2. Postdoctorat en modelatge de cultius i aigua per al disseny de polítiques hídriques
Durada: de 2 anys
Enllaç aquí:
https://www.jobs.manchester.ac.uk/displayjob.aspx?ispreview=yes&jobid=24615&advert=external
Liderarà la recerca en TRANSCEND per a quantificar els impactes de polítiques de gestió de l'aigua i canvi climàtic en l'agricultura sector. El candidat seleccionat desenvoluparà models agroeconómicos i acoblar aquestes eines a simuladors de conques fluvials per a avaluar com l'ús de la terra agrícola, el rendiment dels cultius i la demanda d'aigua seran impactats per i respondre a futurs canvis climàtics, socioeconòmics i canvis de política en cadascun dels laboratoris vius del projecte.

Data límit per a presentar totes dues sol·licituds:
9 de març de 2023
És interessant contactar abans per correu electrònic amb Timothy Foster timothy.foster@manchester.ac.uk que desitjaria parlar abans amb els candidats

Els seus dies laborables són dilluns, dimarts, dijous i divendres. Si el correu electrònic arriba fora d'aquests dies, llavors respondrà al més aviat possiblequan estigui de tornada en el treball

Tots dos rols són una oportunitat emocionant per a treballar amb un granmequip multidisciplinari liderat per la Universitat de Salamanca a Espanya.

Imatges: