Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Història de l'Art Logo del portal

El Doctorat en Història de l'Art RE-ACREDITAT (setembre, 2019) per l'AVAP. PREINSCRIPCIÓ 2022-23 (16 de maig/19 de juliol) vegeu WEB PRÒPIA

  • 27 d’abril de 2023
Image de la noticia

El doctorat d'Història de l'Art (UVEG-UJI) va obtenir del Ministeri d'Educació la Menció cap a l'Excel·lència, l'informe favorable del Seguiment de la Qualitat per part de l'AVAP (Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva), 2018 i recentment (setembre, 2019) la RENOVACIÓ DE LA SEUA ACREDITACIÓ aconseguint satisfactòriament el nivell en tots els criteris avaluats.

En la seua pàgina web específica es pot trobar informació relativa a les beques, al programa formatiu, a les tesis doctorals llegides, als seminaris, congressos i altres activitats d'especialització, etc.

PREINSCRIPCIÓ 2022-23 (16 de maig/19 de juliol): vegeu WEB PRÒPIA

El doctorat d'Història de l'Art (UVEG-UJI) va obtindre del Ministeri d'Educació la Menció cap a l'Excel·lència, convertint-se en un dels pocs doctorats de l'àrea d'Història de l'art a Espanya que ho va aconseguir. La menció que atorgaba el ministeri a través de la Secretaria d'Estat d'universitats distingia a aquells programes de doctorat que destacaven pel seu prestigi i especial projecció internacional (Referència MEE2011-0521), BOE 2011-X-20, nº 253, 16518.

Es pot trobar més informació WEB de la Universitat.

Va obtenir l'informe favorable del Seguiment de la Qualitat per part de l'AVAP (Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva), 2018.

Recentment (setembre, 2019) ha aconseguit la RENOVACIÓ DE LA SEUA ACREDITACIÓ per l'AVAP aconseguint satisfactòriament el nivell en tots els criteris avaluats, sent un dels primers programes de la Universitat de València en obtenir-lo.

 

Llista d'enllaços: